Comfortabele sokken
Comfortabele sokken
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Comfortabele sokken

Over wat de beste sokken zijn is wellicht een boek vol te schrijven. Zoveel mensen zoveel meningen moet je maar denken. Het is namelijk maar helemaal de vraag wat jij belangrijk vindt. Heeft het jouw voorkeur dat de sokken ontzettend dun zijn, omdat je schoenen bijvoorbeeld anders te strak zitten, of wil je dat je sokken niet te glad zijn omdat je dan in je schoenen begint te glijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Maar wat is comfort bij sokken?

Misschien denk je bij comfortabele sokken direct aan zachte sokken. Zo raar is dat niet natuurlijk, want zachtheid voel je als eerste. Alleen ben je daarmee nog niet klaar. Want jouw voeten, in je sokken, gaan iedere dag voor je aan het werk. Vaak ook nog eens opgesloten in schoenen. Er is dus meer nodig dan alleen zachtheid, als je het comfort van je sokken de hele dag wilt blijven voelen.

Zweetvoeten...

De één heeft er meer last van dan de ander, transpirerende voeten, ofwel zweetvoeten. Ieders voeten transpireren in meer of mindere mate en dan is het wel zo fijn als jouw sokken helpen om je voeten zo droog mogelijk te houden. Want alleen dan blijven jouw sokken de hele dag door comfortabele sokken, dus niet alleen op het moment van aantrekken en daarna niet meer. Dat betekent dat je sokken in staat moeten zijn om het vocht van je voeten te absorberen en af te voeren. Afvoeren in de vorm van damp, via jouw schoenen. Want het vocht moet wel ergens naartoe kunnen.

Denk ook aan je schoenen

Ken je dat, transpirerende voeten in rubberlaarzen? Dat is omdat het vocht nergens naar toe kan. Schoenen moeten dus ook kunnen ventileren, nadat jouw sokken het vocht hebben opgenomen. Tencel®, dat de belangrijkste stof is in de samenstelling van de Undiemeister® sokken, neemt het vocht perfect op, om het vervolgens zo snel mogelijk af te voeren. Dus niet vasthouden. Want dan worden jouw comfortabele sokken opeens een stuk minder comfortabel!

Naast vochtopname ook ventilatie

Ook de ventilerende eigenschappen zijn belangrijk bij sokken, naast vochtopname. En je raad het al, ook voor die ventilatie zit je goed met de sokken van Undiemeister®. Tel daar de temperatuur regulerende en hypoallergene eigenschappen nog eens bij op en je spreekt dan met recht over de comfortabele sokken van Undiemeister®. De hele dag door.

Heel veel loopplezier!